На честь України: МЗС закликало країни світу дати нові адреси російським посольствам

Читать на русском
МЗС закликало інші країни дати вулицям, де знаходяться посольства та представництва росії назви, присвячені Україні.

Міністерство закордонних справ України закликало інші країни дати вулицям, де знаходяться посольства та представництва росії назви, присвячені Україні. Для цього створено спеціальні петиції.

Про це пресслужба МЗС повідомила у Twitter у понеділок, 28 березня.

Роль МКЧХ у російській загарбницькій війні: у чому претензії України та як розв'язати суперечкуВ чому суть невдоволення українців діями Міжнародного Комітету Червоного Хреста, чи має право керівництво організації зустрічатися з представниками країни-агресора, та яким чином можливо залагодити непорозуміння – в матеріалі «Слово і діло».

«Україна закликає світ змінити адреси російських посольств та консульств на «вулицю України». Сайт кампанії uastreet.world містить посилання на петиції про перейменування вулиць з російськими посольствами та консульствами у 53 містах у 34 країнах світу», - йдеться у повідомленні.

За інформацією «24 каналу», кілька європейських країн уже змінили адреси російського посольства на «вулицю України». Йдеться про Албанію, Литву та Латвію. Також це планують зробити Данія, Польща та Ірландія.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю російським журналістам уперше після вторгнення росії.

Зеленський також оцінив, чи здатні у Кремлі дотримуватися домовленостей про мир після того, як закінчиться війна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: