ОПЗЖ припинила своє існування в Одеській облраді

Читать на русском
Напередодні також зупинили діяльність депутатські фракції ОПЗЖ в Одеській райраді та Чорноморській міськраді.
Odessa.online

Депутатська фракція «Опозиційна платформа - За життя» заявила про припинення своєї діяльності в Одеській обласній раді.

Про це повідомила у Фейсбуці прес-служба облради.

«Депутатська фракція «Опозиційна платформа - За життя» в Одеській обласній раді припинила своє існування. Відповідне повідомлення про припинення діяльності підписали усі 24 її члени», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що надалі колишні члени фракції «ОПЗЖ» будуть працювати в облраді у статусі позафракційних.

При цьому, як уточнили в пресслужбі облради, 18 із 24-х членів самоліквідованої фракції вже увійшли у новостворену депутатську групу «Наш дім Україна», яку очолив Князь Хачатрян.

«Група створена з метою об’єднання зусиль депутатів навколо ідеї миру, відстоювання державного суверенітету і територіальної цілісності України у зв’язку зі збройною агресією рф», - підсумували в облраді.

Варто зазначити, що напередодні також зупинили діяльність депутатські фракції ОПЗЖ в Одеській райраді та Чорноморській міськраді, а в Одеській міськраді колишні члени фракції ОПЗЖ утворили депутатську групу «Українська мрія».

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський призупинив діяльність ОПЗЖ та низки інших партій, які мають зв’язки з РФ. Рішення ухвалила РНБО.

А саме, до цього списоку входять: «Опозиційна платформа - За життя»; «Партія Шарія»; «Наші»; «Опозиційний блок»; «Ліва опозиція»; «Союз лівих сил»; «Держава»; «Прогресивна соціалістична партія України»; «Соціалістична партія України»; «Соціалісти»; «Блок Володимира Сальдо».

Раніше ми повідомляли, що на Закарпатті також припинила існування фракція ОПЗЖ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: