Головні завдання армії рф на сьогодні та нові контратаки ЗСУ: про що повідомив Арестович на брифінгу

Читать на русском
Радник глави Офісу президента Олексій Арестович назвав три головні завдання окупантів на фронті в Україні.

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович назвав три головні завдання окупантів на фронті в Україні. Також він розповів, де ЗСУ готуються йти у контратаки на ворога.

Як повідомив Арестович під час брифінгу в ОПУ в неділю, 27 березня, основні завдання для російських військових – це оточення ЗСУ у зоні ООС, утримання Херсона та повний розгром Маріуполя.

«Чи потрібно вам це»: Арестович звернувся до російських матерів на фоні призову з 1 квітняРадник глави Офісу президента України Олексій Арестович закликав російських матерів не відправляти своїх синів на загибель на війну.

«Оточити наші сили в зоні ООС, добити Маріуполь та утримати оборону в районі Херсона. Ці питання пов'язані між собою, тому що, якщо паде оборона на півдні, то становище супротивника навколо Маріуполя сильно погіршиться», - заявив Арестович.

За його словами, наше командування оборони знає про ситуацію, що склалася.

Він додав, що українські військові розпочали контратаки у Харківській, Сумській областях, а також продовжують це робити у Київській та Херсонській областях.

Арестович зазначив, що у найближчі два тижні надходитимуть нерівномірні новини.

«Поступатимуть новини про те, що ми контратакуємо, наступаємо на деяких ділянках і звільняємо землю від противника, а з іншого боку надходитиме інформація, що на деяких ділянках фронту, зокрема, на Сході, ситуація далеко не проста», - підсумував він. .

Нагадаємо, раніше Арестович заявив, що російські війська відмовилися від планів захопити Київ, Харків та Одесу.

У Генштабі розповіли, що втрати росіян на фронті – близько 16600 солдатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: