Рф продовжує переміщати частину своїх військ до Білорусі – Генштаб

Читать на русском
Росії продовжує переміщати свою армію на територію Білорусі для ротації, посилення та поповнення запасів. Також там лікують поранених.
facebook.com/GeneralStaff.ua

Росія продовжує переміщати свою армію на територію Білорусі для ротації, посилення та поповнення запасів. Також там лікують поранених в Україні на війні соладтів.

Про це йдеться у денному зведенні Генштабу Збройних сил України у Facebook 27 березня.

На Волині ППО ЗСУ збило три ракети російських окупантівРосійські окупанти випустили чотири ракети, три з яких були успішно перехоплені та збиті над Волинською областю

«Продовжується переміщення підрозділів РФ на територію республіки Білорусь. Зазначені заходи проводяться з метою ротації підрозділів, які зазнали суттєвих втрат, посилення наявних угруповань, поповнення запасів продовольства, палива та боєприпасів, організації евакуації поранених та хворих військовослужбовців», - йдеться у повідомленні.

При цьому частина підрозділів збройних сил Білорусі продовжує перебувати на полігонах, зазначили у Генштабі.

Також українські військові повідомили, що на Поліссі окупант під прикриттям вогню артилерії та авіації продовжує закріплюватись на досягнутих рубежах, готується до проведення ротації підрозділів.

На Сіверському напрямку ворог продовжує блокаду Славутича, який не залишає спроб взяти під контроль Чернігів. У районах Лук'янівки та Рудницького противник зазнав втрат і відійшов.

На Слобожанському напрямку РФ намагається здійснити перегрупування у районі Сум. Поблизу Харкова зосередив зусилля на відновленні поточних втрат. У районі Слов'янська ворог проводить удосконалення інженерного обладнання зайнятих позицій. При цьому ЗСУ повернули контроль над населеними пунктами Тростянець і Гусарівка.

На Донецькому напрямку окупаційні підрозділи намагаються захопити Попасну, Рубіжне, Сєвєродонецьк та Маріуполь. Успіхів немає. Вчинили невдалу спробу штурму Красногорівки.

У Таврійському операційному районі окупанти силами росгвардії продовжують боротьбу з осередками опору на тимчасово зайнятій території.

Нагадаємо, в Генштабі озвучили втрати армії росії на 32-у добу війни. Також повідомлялося, що сили тероборони звільнили від окупантів два села під Мелітополем.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: