Ворог став уникати пілотованої авіації та перейшов на БПЛА – Арестович

Читать на русском
Минулої доби російські військові практично не застосовували пілотовану авіацію, а перейшли до застосування безпілотників для розвідки.
фото - Олексій Арестович, Facebook

Минулої доби російські військові практично не застосовували пілотовану авіацію, а перейшли до застосування безпілотників для розвідки.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович на брифінгу у п'ятницю, 25 березня.

«Попереду ще місяць, не менше»: Арестович попередив про третю фазу психологічної втомиУкраїнці на тлі майже місяця війни можуть вступити до третьої фази психологічного спустошення. Для неї характерні апатія та розчарування.

«Противник намагався завдавати окремих ракетних, повітряних ударів по території України, але їх інтенсивність набагато менша, ніж усі попередні дні. Протягом доби він практично уникав застосування пілотованої авіації, перейшов до застосування безпілотних літальних апаратів для ведення розвідки, але повітряні сили та армійське ППО ЗСУ знищує їх, знищила протягом доби кілька таких апаратів, у тому числі крилаті ракети», - сказав Арестович.

Загалом, за його словами, протягом доби стан, становище та характер дій противника та ЗСУ суттєво не змінилися. Ведуться окремі тактичні дії на покращення становища сторін, але українська сторона переважає у веденні цих тактичних дій.

За словами Врестовича, героїчно дотримується Маріуполь, Чернігів, а також Славутич, який відбив першу спробу російського наступу.

Нагадаємо, сьогодні у Славутичі Київської області попередили про роботу снайперів, мешканцям заборонили пересуватися містом.

Також Арестович підтвердив знищення в Чорнобаївці командувача 49-ї військової армії Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: