Ситуація на Луганщині: рф вдарила ракетою «Точка-У» по Лисичанську, в Сєвєродонецьку палають будинки

Читать на русском
У день, коли необхідно було дотримуватися режиму тиші, російські загарбники відкрили вогонь по Лисичанську і Сєвєродонецьку.
Укрінформ

В суботу 26 березня, у день, коли необхідно було дотримуватися «режиму тиші», російські загарбники відкрили вогонь по Лисичанську і Сєвєродонецьку на Луганщині.

Про це повідомив очільник Луганщини Сергій Гайдай у Фейсбуці Луганської ОВА.

«Через обстріли сталося загоряння будинку в Лисичанську, знеструмлено шахту, де під землею знаходяться працівники. Зараз їх намагаються підняти на поверхню. Росія вдарила по місту ракетою «Точка-У» та градами», - наголосив керівник ОВА.

Водночас, складна ситуація відбувається і в Сєвєродонецьку. Тут палає ще один продуктовий склад, два житлових та декілька дачних будинків, пошкоджені гаражі станції швидкої допомоги, в цьому ж районі травмовано жінку.

При цьому, згідно з даними Генштабу ЗСУ, росія зосередила зусилля на поповненні поточних втрат, перегрупуванні та посиленні наявних підрозділів, завданні ударів засобами артилерії та авіації як по військових об’єктах, так і по об’єктах цивільної інфраструктури.

У день, коли необхідно було дотримуватися режиму тиші, російські загарбники відкрили вогонь по Лисичанську і Сєвєродонецьку.
facebook.com/odalug

Нагадаємо, що напередодні у Сєверодонецьку війська рф відкрили вогонь по дитячій лікарні.

Раніше ми повідомляли, що окупанти уночі, 24 березня обстріляли Луганську область ракетами та фосфорними бомбами, є загиблі.

Також нагадаємо, що окупанти зосередилися на захопленні міст Попасна, Рубіжне та наступі на Сєвєродонецьк.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: