Окупанти обстріляли Сєвєродонецьк: є загиблий і поранені

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати міста на Луганщині. В одному з таких загинув цивільний, а ще декілька отримали поранення.

Окупаційні війська російської федерації продовжують обстрілювати міста Рубіжне, Лисичанськ та Сєвєродонецьк, Луганської області. В результаті обстрілу у Сєвєродонецьку загинула одна особа, ще шестеро – отримали поранення.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«За добу 15 зруйнованих будинків, загиблий, шестеро поранених, 33 врятованих. Майже всі обстріли росіяни зосередили на Рубіжному, Лисичанську та Сєвєродонецьку», – написав він у Telegram.

За словами Гайдая, унаслідок обстрілів російською армією, у Сєвєродонецьку є один загиблий та шестеро постраждалих, але інформація не остаточна.

Як стверджує голова Луганської ОВА, ворог обстріляв, зокрема з артилерії, 15 будинків – 12 багатоквартирних та 3 приватних, одне з підприємств у Лисичанську, господарчі споруди, гаражі, об'єкти інфраструктури. Рятувальники виїжджали на гасіння 15 пожеж, ними врятовані та евакуйовані 33 людини, 7 з яких – діти.

Нагадаємо, сьогодні вранці у районі Нової Водолаги Харківської області українські військові збили російську крилату ракету. Днем раніше ЗСУ знищили над Харківщиною російський винищувач.

Сьогодні вдень українські військові за допомогою ППО збили російську ракету над Києвом. Залишки снаряда впали у річку Дніпро.

Також сьогодні на Маріуполь російські війська скинули ще дві найпотужніші авіабомби.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: