Через обстріл окупантів Кремінна залишилася без світла – Луганська ОДА

Читать на русском
У Луганській облдержадміністрації повідомляють про пошкодження на високовольтній лінії електропередачі під Лисичанськом.

Окупаційні війська Російської Федерації обстріляли місто Лисичанськ, Луганської області і пошкодили високовольтної лінії електропередачі, через що жителі Кремінної лишилися без світла.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Через пошкодження високовольтної лінії електропередачі в районі Лисичанська місто Кремінна повністю опинилася без світла. Енергетиками області ведуться всі необхідні роботи з відновлення, але через складну безпекову ситуацію, термін відновлення неможливо встановити», – написав він у Telegram.

За його словами, станом на 12:00 без електропостачання залишаються 11 населених пунктів частково та 26 повністю. 105 364 споживача наразі без світла. Відключено 641 трансформаторну підстанцію.

Додамо, російсько-окупаційні війська знову атакували місце, де від їхніх бомб ховалися маріупольці. Вороги скинули бомби на школу у Маріуполі, де перебували близько 400 осіб.

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну бойові втрати російських військ становили понад 14 тисяч військовослужбовців. При цьому росіяни втратили 118 вертольотів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: