РФ уночі обстріляла Луганську область ракетами та фосфорними бомбами, є загиблі

Читать на русском
Окупанти обстріляли Луганську область ракетами та скинули фосфорні бомби. Чотири людини загинули, двоє з них – діти. Крім того, є шестеро поранених.
https://t.me/luhanskaVTSA

Російські окупанти вночі завдали по Луганській області ракетних ударів і скинули фосфорні бомби. Вже відомо про чотирьох загиблих.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Гайдай.

Він розповів, що за добу в області пошкоджено або повністю зруйновано 31 об'єкт, з яких 23 будинки. Окупанти обстріляли Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Кремінну, Новодружеськ та Воєводівку.

«Дуже важка ситуація в Рубіжному, де точаться бої посеред міста. За підтвердженою інформацією, у нас чотири загиблі, двоє з яких діти, та шість поранених. У росіян настала агонія. Вони не можуть пробитися вглиб, тому почали використовувати важке озброєння. Ракетні удари завдано по Лисичанську та Новодружеску, а на Рубіжне авіація Росії почала скидати фосфорні бомби. Тому, на жаль, кількість жертв може бути значно більшою», – повідомив Гайдай.

Через обстріл знеструмленими залишаються 35 населених пунктів, газопостачання відсутнє у 27 населених пунктах.

Нагадаємо, 18 березня російські війська вночі обстрілювали Сєверодонецьк та Рубіжне у Луганській області. Було зруйновано понад 20 житлових будинків та об'єктів інфраструктури, є жертви серед населення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: