«Попереду ще місяць, не менше»: Арестович попередив про третю фазу психологічної втоми

Читать на русском
Українці на тлі майже місяця війни можуть вступити до третьої фази психологічного спустошення. Для неї характерні апатія та розчарування.
facebook.com/alexey.arestovich

Українці на тлі майже місяця війни можуть вступити до третьої фази психологічного спустошення. Для неї характерні апатія та розчарування.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович у неділю, 20 березня, у зверненні до Facebook.

У російській ФСБ розпочалася фаза репресій – АрестовичУ ФСБ Росії почалася фаза репресій щодо своїх силовиків, оскільки вони не виконали завдання керівництва.

За його словами, настала третя фаза психологічної втоми.

«Ми всі втомилися – як не крути, а 26 діб у такому режимі це перебір для будь-якої людини, а попереду ще місяць, не менше», – сказав Арестович.

Одним із її елементів є пауза на фронті, коли противник не настає, але й контрнаступу з боку українських військ не спостерігається.

«Яскравих подій, які викликають сплеск емоцій та адреналіну, радість, немає – всі розуміють, що шлях чекає довгий», – зазначив Арестович.

Ще один елемент - накопичення помилок (на фронті, у ситуації з Маріуполем тощо) та гнітючої інформації про руйнування та загиблих дітей, «що роз'їдає кожну чесну людину».

У свою чергу з боку РФ та внутрішньої опозиції поширюється дезінформація про «зраду» на переговорах, закритих за визначенням.

Арестович зазначив, що РФ вибрала спробу влаштувати другу хвилю наступу, і найближчим часом можуть, незважаючи на затишшя, посипатися новини про те, що білоруські війська перейшли кордон, або що РФ звідкись взяла резерви і «тисне», і про удари по містах.

«Хочу попередити: скоро найголовніші ваші кумири – Кім, Арестович – вже не викликатимуть жодного ефекту. Народ поділиться - тих, хто стоятиме рівно і йтиме до перемоги, буде менше, ніж тих, хто зламається», - резюмував Арестович.

Нагадаємо, раніше Арестовія назвав термін закінчення активної фази війни.

А сьогодні він заявив, що заявив, що РФ не має ресурсів, щоб переломити ситуацію на фронті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: