Українські військові за добу відбили 9 атак росіян, знищено понад 200 окупантів – Генштаб

Читать на русском
ЗСУ відбили дев'ять атак окупантів, знищили 12 танків та іншу техніку. Втрати росіян становили понад 200 військових.

Збройні сили України на Донецькому, Слобожанському та частині Таврійського напрямків за попередню добу відбили 9 атак окупантів, знищили 12 танків, близько 20 одиниць броньованої та автомобільної техніки та 9 артилерійських систем. Втрати росіян становили понад 200 військових.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Крім того, було збито два літаки та два безпілотники.

Окупанти в більшості напрямків не мають можливості продовжити наступ, – АрестовичФронт майже завмер. Російські окупанти в більшості напрямків не мають можливості продовжити наступ. Вони зіткнулися з браком ресурсів.

«Угрупуванням Повітряних сил Збройних сил України за попередню добу було вражено 6 повітряних цілей ворога: літак, БПЛА та 4 крилаті ракети. Авіація Повітряних сил здійснювала патрулювання повітряного простору, винищувальне прикриття військ та об'єктів, ударна авіація здійснювала вогневий вплив по колонах бронетехніки, логістичним центрам та скупченням військ ворога», – додали в Генштабі.

На Волині головні зусилля оборонних сил зосереджуються на прикритті державного кордону.

На Сіверщині триває ведення оборонної операції: військові утримують Чернігів і стримують просування супротивника у напрямку Києва.

Одночасно, угруповання сил та засобів оборони Києва продовжує відбиття наступу противника, завдання йому вогневого ураження та стійке утримання всіх певних рубежів оборони.

На Півдні триває ведення оборонної операції у певній операційній зоні, проводиться стабілізаційна операція, виконуються завдання територіальної оборони.

Нагадаємо, вчора ЗСУ в черговий раз атакували сили загарбників, зосереджених у Чорнобаївці Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: