У Мелітополі 70 російських військових відмовилися брати участь у війні – ОДА

Читать на русском
У Мелітополі Запорізької області 70 військовослужбовців росії відмовилися виконувати накази свого керівництва.

У Мелітополі Запорізької області 70 військовослужбовців росії відмовилися виконувати накази свого керівництва та брати участь у бойових діях.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації у п'ятницю, 25 березня.

У росії вдруге за час війни проти України розповіли про свої втратиУ росії у другий раз за час війни розповіли про свої втрати, щоправда, суттєво занизивши цифри.

«24 березня 2022 року надійшла інформація про те, що в підрозділах окупаційних військ РФ, що дислокуються в Мелітополі, 70 російських військовослужбовців влаштували бунт, відмовилися виконувати накази свого керівництва і брати участь у бойових діях проти захисників Запоріжжя», - йдеться в повідомленні.

Спікер ОВА також додав, що під час визволення населеного пункту Малинівка українські військові поповнили свій парк військової техніки – ним перейшов російський танк Т-72Б3.

При цьому окупанти не припиняють обстрілу об'єктів цивільної інфраструктури Запорізької області, артилерійські удари було завдано по місту Гуляйполі.

Нагадаємо, в ГУР МОУ сьогодні повідомили, що у військових росії проблеми з фінансуванням. У Генштабі оновили дані про втрати росії за місяць війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: