«Вам не соромно?»: У МЗС України звернулися до Тбілісі через відмову від санкцій проти рф

Читать на русском
МЗС України нагадало Грузії про події 2008 року на тлі їхньої відмови впроваджувати санкції за російську агресію проти нашої країни.

Міністерство закордонних справ України нагадало Грузії про події 2008 року на тлі їхньої відмови вводити санкції за російську агресію проти нашої країни.

Про це, зокрема, написав у Twitter речник МЗС України Олег Ніколенко.

Нешвидка допомога: як санкції за війну з Україною відбиваються на здоров'ї росіянСанкції, впроваджені за війну з Україною, призвели до браку життєво необхідних ліків у Росії.

«Голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Григорій Карасін похвалив Грузію за те, що вона не підтримала санкції Заходу щодо Росії, та обіцяє послугу за послугу. Тбілісі - після того, що з вами зробила Росія з 2008 року, вам не соромно?», - написав він.

Як відомо, наприкінці лютого прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі оголосив, що влада країни не підтримає економічні та фінансові санкції, які вводять щодо росії на тлі її вторгнення в Україну. За його словами, санкції нібито «зашкодять національним інтересам» Грузії.

1 березня стало відомо, що Україна відкликає послів із Грузії та Киргизстану. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський під час звернення до парламентів різних країн закликає посилити санкційний тиск на росію за її вторгнення в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: