Авіація Росії протягом доби збільшила кількість обстрілів – Генштаб

Читать на русском
Російським військам на жодному з напрямів не вдалося досягти успіху, вони продовжують втрачати живу силу і техніку.

Авіація російських окупантів протягом доби збільшила свою активність – зафіксовано понад 250 літакових вильотів (на 60 більше, ніж 22 березня). Основними цілями залишаються об'єкти військової та цивільної інфраструктури у Київській, Чернігівській та Харківській областях.

Про це повідомляє Генштаб.

Війна в Україні: втрати росії склали 15,6 тисяч військовихВ Україні вбито вже 15,6 тисяч російських військових, знищено більше сотні літаків і більше півтисячі танків.

У Генштабі розповіли, що російським військам на жодному з напрямків не вдалося досягти успіху. Окупанти продовжують втрачати живу силу та техніку на усіх напрямках.

Авіація Збройних сил України продовжує відбивати ракетно-авіаційні удари та повітряні напади супротивника. За попередню добу було вражено 11 повітряних цілей ворога – сім літаків, безпілотник, вертоліт та дві крилаті ракети.

«На тимчасово зайнятих територіях Херсонської області, у зв'язку із мирними протестами проти окупації, ворог вдається до терору місцевого населення, активно застосовує підрозділи росгвардії для запобігання проведенню зазначених акцій громадянської непокори окупаційній владі», – розповіли в Генштабі. Раніше про це писало британське видання The Times з посиланням на лист, який потрапив до розпорядження редакції.

Нагадаємо, у Пентагоні заявили, що протягом 23 березня Збройні сили України змогли відтіснити війська Росії від Києва на значну відстань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: