Окупанти готуються влаштувати масовий терор і депортації в Херсоні – The Times

Читать на русском
Окупантам набрид опір херсончан, протести в місті дратують їх. Тому російсько-фашистські сили готові розгорнути масову висилку мирних жителів на територію Росії
Ілюстративне фотоНовое время

Російсько-фашистські війська, оскаженілі від відсічі, яку їм надають мирні жителі Херсона, задумали влаштувати в місті масовий терор з депортаціями населення на територію рф.

Про це повідомляє видання The Times з посиланням на лист, який потрапив у розпорядження редакції.

У вільних людей стріляють раби: Зеленський прокоментував обстріл мітингу у ХерсоніЗеленський пообіцяв херсонцям, що окупантам доведеться відповісти за скоєне, щойно Збройні сили прорвуться до міста.

У листі анонімний автор, найімовірніше причетний до розробки або реалізації плану терору співробітник ФСБ Росії, наводить велику кількість деталей задумки російсько-фашистських окупантів. Зокрема, він стверджує, що кремлю набрид опір херсончан, протести в місті дратують фашистів. Тому російсько-фашистські сили готові розгорнути масову висилку мирних жителів на територію Росії.

«Навіть якщо нам потрібно буде депортувати пів міста - ми до цього готові» - стверджує автор листа.

У Херсоні місцеві жителі у вівторок, 22 березня, в черговий раз вийшли на мітинг проти окупації міста. Російські війська знову застосували силу проти мирного населення, використавши сльозогінний газ для розгону демонстрації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: