Арестович назвав кількість російських військових в околицях Києва

Читать на русском
Арестович додав, що три тисячі росіян зараз знаходяться в оточенні, а ще чотири тисячі - загнані в незручну місцевість
Ілюстративне фотоnovyny.live

В угруповання російсько-фашистських військ навколо Києва насправді дуже великі неприємності. У сумі біля української столиці їх залишилося не більше 12 тисяч осіб, та й ті роз'єднані.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю Марку Фейгіну.

Російський обстріл в Києві: є загиблі та пораненіУ столичній військовій адміністрації повідомили, що внаслідок обстрілу російських окупаційних військ є загиблий та постраждалі.

«Вони такі загадкові люди. Тримаються плану, будуть його триматися, навіть якщо 12 осіб залишиться. Все одно будуть раді, що наступають на Київ, до останнього солдата» - сказав він у відповідь на питання, що росіяни там досі роблять, якщо все так погано.

Арестович додав, що три тисячі росіян зараз знаходяться в оточенні, а ще чотири тисячі - загнані в незручну місцевість. Як при такому розкладі російсько-фашистська армія збирається реалізовувати свій ідефікс щодо взяття Києва - велика загадка.

Нагадаємо, Північноатлантичний Альянс оцінює втрати російсько-фашистських військ в Україні в мінімум сім тисяч тільки вбитих, хоча вважає, що максимальна планка втрат військ рф знаходиться десь в районі п'ятнадцяти тисяч убитих.

Нагадаємо, протягом 28-х діб активної фази російсько-української війни українською армією збито 6 літаків противника, 1 вертоліт, 5 БПЛА і 5 крилатих ракет. Загалом знищено вже 105 літаків ворога, що дорівнює п'яти авіаційним полкам або окремій повітряній армії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: