Потрапляння снаряду у будинок у Святошинському районі Києва: жертв побільшало

Читать на русском
У Святошинському районі столиці внаслідок попадання боєприпасу до шістнадцятиповерхового житлового будинку загинули четверо людей.
фото ДСНС

У Святошинському районі столиці внаслідок попадання боєприпасу до шістнадцятиповерхового житлового будинку загинули четверо людей. Раніше було відомо про двох загиблих.

Оновлену інформацію оприлюднив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

У Києві майже на дві доби вводять комендантську годинуУ Києві з вечора 15 березня до ранку 17 березня діятиме комендантська година. Пересуватися містом можна тільки з наявністю спецперепустки або до укриття.

«Друзі! Весь світ має знати та бачити, що відбувається в Україні. Як Росія намагається знищити нашу державу, наші міста як вбиває українців. Це – будинок у Святошинському районі столиці. Точніше, те, що від нього залишилося після влучення снаряда. Рятувальники досі гасять вогонь з самого ранку. За попередніми даними, загинуло четверо людей», - написав він.

Нагадаємо, у Святошинському районі внаслідок влучення боєприпасу до шістнадцятиповерхового житлового будинку сталися значні руйнування будівлі з подальшим спалахом з 1 по 16 поверхи. Вранці повідомлялося про 2 жертви, 27 громадян врятували.

Крім того, у Святошинському районі боєприпас потрапив до дев'ятиповерхового житлового будинку.

Сьогодні вранці боєприпас потрапив до житлового будинку ще й у Подільському районі. Одна людина була поранена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: