Обстріли Києва: уламки снаряда потрапили у будинок, стався обвал

Читать на русском
Вранці 16 березня у житловий будинок у Шевченківському районі потрапили уламки снаряда, стався частковий обвал. Поки що відомо про двох поранених.
Фото: ДСНС

Російські окупанти сьогодні вночі знову обстрілювали Київ. Внаслідок уламки снаряда потрапили у житловий будинок у Шевченківському районі, стався частковий обвал.

Про це повідомляє ДСНС.

«На місце події негайно прибули пожежники найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Після прибуття було встановлено, що внаслідок попадання уламків снаряда у 12-поверховий житловий будинок, стався обвал будинку на 12-му та технічному поверсі, також був частково пошкоджений сусідній 9-поверховий будинок», – розповіли у ДСНС.

Рятувальники вже ліквідували пожежу, зараз розбирають конструкції та шукають людей.

За попередньою інформацією, постраждали двоє людей, евакуйовано 35 людей.

Нагадаємо, Київ уже кілька днів перебуває під обстрілом окупантів. Вранці 15 березня боєприпаси потрапили у житлові будинки у Подільському та Святошинському районах, а також у приватний сектор на Осокорках. В результаті є поранені та загиблі.

Крім того, вибуховою хвилею було пошкоджено станцію метро «Лук'янівська».

Ще раніше, 14 березня, на столичній Оболоні артилерійський снаряд потрапив у житловий будинок. В результаті загинула одна людина, 10 було поранено.

Крім того, над Києвом було збито крилату ракету росіян, її уламки впали в районі Куренівки: одна людина загинула, ще шість були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: