Арестович про снаряд у будинку на Оболоні: про свідомий обстріл Києва не йдеться

Читать на русском
Радник голови ОПУ Олексій Арестович вважає, що потрапляння артилерійського снаряда до житлового будинку в Оболонському районі Києва, швидше за все, є випадковістю, а не прицільним ударом.
t.me/dsns_telegram

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович прокоментував влучення артилерійського снаряда до дев'ятиповерхового житлового будинку в Оболонському районі Києва.

«Я думаю, це або ексцеси виконавця, або просто шалений снаряд. Тому що бачити в цьому систему я поки що не бачу підстав: що це свідомий обстріл Києва чи щось таке. Тим більше, що це поодинокі снаряди. Або шалений російський артилерист вирішив помститися, або це просто неправильно навели, коли намагалися обстріляти наші війська», - заявив Арестович в ефірі телемарафону у понеділок, 14 березня.

Оборона Києва: Арестович розповів, чи є зараз військова загроза столиціРадник голови ОПУ Олексій Арестович повідомив, що зараз загрожує Києву, і коли буде можлива нова атака армії РФ.

Нагадаємо, у Києві рано вранці 14 березня артилерійський снаряд потрапив у дев'ятиповерховий житловий будинок на Оболоні. Відбулося часткове руйнування будівлі та загоряння квартир на 3-4 поверхах.

Пожежу загасили. Внаслідок влучення снаряда в житловий будинок загинули двоє людей, ще кілька постраждали.

За 100 метрів від будинку, який обстріляли війська РФ, стоїть інклюзивна школа. Вибухова хвиля була такої сили, що пошкодила шибки в школі. У бомбосховищі школи тоді ховалося 13 людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: