На Київщині з небезпечних точок евакуювали понад 3 тисячі осіб — деталі

Читать на русском
19 березня вдалося продовжити евакуацію з найбільш небезпечних точок області за двома напрямками - Броварському та Бучанському.
LIGA.net

У Київській області вчора, 19 березня, продовжилася евакуація з небезпечних точок регіону. З Броварів і Бучі за минулу добу вдалося вивезти понад 3 тисячі осіб.

Про це колишній голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба повідомляє у Телеграм.

Згідно з його словами, 19 березня вдалося продовжити евакуацію з найбільш небезпечних точок області за двома напрямками - Броварському та Бучанському. З Броварів повернулися 45 автобусів, яким вдалося вивезти близько 2,5 тисячі осіб.

З Бучі в Білогородку повернулися 7 автобусів. Вони доставили близько 320 осіб, у тому числі 8 лежачих літніх людей і бабусю 106 років. Жителі також виїжджали з регіону на особистих автомобілях. Їх число не наводиться. Крім того, в Бучу вдалося доставити гуманітарну допомогу - медикаменти, воду, одяг.

Також Кулеба зазначив, що здійснено успішну евакуацію від Романковського мосту. Звідти забрали близько 300 осіб, з них 5 літніх і 5 важко поранених.

«Не спрацював гуманітарний коридор в Бородянку. Там йдуть активні бойові дії. Евакуаційна колона не змогла дійти до людей», - додав Кулеба.

Колишній голова Київської ОДА уточнив, що за добу вдалося евакуювати понад 3 тисячі осіб. Всього з небезпечних точок вдалося вивезти понад 50 тисяч місцевих жителів.

Нагадаємо, в ОПУ повідомили, скільки людей евакуювали гумкоридорами за 19 березня.

Раніше ми повідомляли, що Польща прийняла вже понад 2 мільйони біженців з України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: