Київ знову обстріляли, під удар потрапив житловий квартал у Подільському районі

Читать на русском
Київ знову обстріляли російські війська. Під удар потрапив житловий квартал у Подільському районі. Про постраждалих наразі невідомо.
Ілюстративне фото

Сьогодні вранці 18 березня російські окупанти знову обстріляли Київ. Під удар потрапив житловий квартал у Подільському районі.

Про це повідомляє міська адміністрація.

«Київ отримав черговий удар від ворога. Обстріляно житловий квартал у Подільському районі. На місці вже працюють рятувальники та медики. Характер, кількість пошкоджень житлових будинків та кількість постраждалих уточнюється», – повідомили у КМДА.

Нагадаємо, Росія вже кілька днів активно обстрілює Київ. Вчора у Дарницькому районі залишки збитої ракети впали на житловий будинок: загинула одна людина, троє постраждали.

Вранці 15 березня боєприпаси потрапили у житлові будинки у Подільському та Святошинському районах, а також до приватного сектору на Осокорках. В результаті є поранені та загиблі.

Ще раніше, 14 березня, на столичній Оболоні артилерійський снаряд потрапив у житловий будинок. В результаті загинула одна людина, 10 було поранено.

Того ж дня над містом збили ракету, її уламки впали в районі Куренівки. В результаті одна людина загинула, ще шість були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: