Оборона Києва: Арестович розповів, чи є зараз військова загроза столиці

Читать на русском
Радник голови ОПУ Олексій Арестович повідомив, що зараз загрожує Києву, і коли буде можлива нова атака армії РФ.
president.gov.ua

Найближчим часом безпосередньої військової загрози для Києва не очікується. Усі сили російських окупантів, що були під містом, розбиті.

Про це повідомив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович під час телемарафону на одному з українських каналів у неділю, 13 березня.

Представники РФ на перемовинах припинили говорити ультиматумами, – ПодолякУкраїна вже підготувала свої пропозиції для переговорів з Росією через війну. На конкретні результати в Офіс президента чекають вже зовсім скоро.

Зокрема, у нього запитали: Що зараз загрожує Києву і коли буде можлива нова потужна атака армії РФ?

«Всі сили Росії, які намагалися йти на Київ, розбиті. Вони стали в оборону, зайняли позиції і зараз ходять по селах, бо пального немає... Але загрози безпосередньої Києву немає і найближчим часом не передбачається...У противника немає можливості — і вона не скоро з'явиться, щось зробити, навіть якщо вони стягнуть резерви», — повідомив Арестович.

За його словами, така сама ситуація зараз поблизу Харкова, Чернігова та Сум. Там спостерігаються невеликі тактичні дії російських окупантів.

Арестович уточнив, що гарячими точками у війні з РФ залишаються Маріуполь, зона ООС та Миколаїв, а також напрямок у бік Кривого Рогу.

Нагадаємо, раніше Арестович заявив, що на вісімнадцятий день війни ворог визначився з основним напрямком бойових дій.

А у Генштабі озвучили втрати російської армії за час війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: