У Дарницькому районі Києва залишки збитої ракети впали на будинок, є загиблий

Читать на русском
У Дарницькому районі столиці залишки збитої ракети впали на будинок. Одна людина загинула, ще троє постраждали.
Фото: ДСНС

У Дарницькому районі Києва рано-вранці 17 березня залишки збитої ракети впали на житловий будинок. В результаті сталося руйнування та загоряння. За попередньою інформацією, загинула одна людина, троє постраждали.

Про це повідомляє ДСНС.

«17 березня о 5:02 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу та руйнування житлового будинку у Дарницькому районі столиці. На місце події негайно прибули пожежники найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Після прибуття рятувальники встановили, що внаслідок падіння залишків збитої ракети сталося руйнування конструкцій будинку на 16-му та технічному поверсі, а також спалах у квартирі на 16-му поверсі. О 5:49 спалах на площі 20 кв. м ліквідовано», – розповіли рятувальники.

Наразі проводиться евакуація людей та аварійно-рятувальні роботи з розбирання конструкцій та пошуку людей.

Нагадаємо, за останні дні це вже не перший такий випадок. Вранці 15 березня боєприпаси потрапили у житлові будинкм у Подільському та Святошинському районах, а також у приватний сектор на Осокорках. В результаті є поранені та загиблі.

Ще раніше, 14 березня, на столичній Оболоні артилерійський снаряд потрапив у житловий будинок. В результаті загинула одна людина, 10 було поранено.

Учора, 16 березня, уламки снаряда потрапили у житловий будинок у Шевченківському районі, стався частковий обвал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: