Ніч у столиці пройшла неспокійно: боєприпаси потрапили у кілька житлових будинків, є загиблі

Читать на русском
Боєприпаси потрапили в житлові будинки у Святошинському районі, двоє людей загинули. Також було попадання у приватний будинок на Осокорках.
Фото: ДСНС

У Києві ніч на 15 березня минула неспокійно. Рано-вранці снаряди потрапили в кілька житлових будинків – у Святошинському та Подільському районі, а також у приватний сектор на Осокорках.

Про це повідомляє мер Віталій Кличко та ДСНС.

У Святошинському районі внаслідок влучення боєприпасу у шістнадцятиповерховий житловий будинок сталися значні руйнування будівлі з подальшим спалахом з 1 по 16 поверхи. В результаті загинули двоє людей, 27 громадян врятували.

Крім того, у Святошинському районі боєприпас потрапив до дев'ятиповерхового житлового будинку: сталися незначні локальні загоряння на поверхах.

Також на вулиці Садовій на Осокорках внаслідок обстрілу сталося влучення боєприпасів до двоповерхового приватного житлового будинку. Виникла пожежа, яку рятувальники вже ліквідували. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, що сьогодні вранці боєприпас потрапив до житлового будинку ще й у Подільському районі. Одна людина була поранена.

Більше того, вибуховою хвилею було пошкоджено фасад будівлі та службові приміщення станції метро «Лук'янівська».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: