Російський ринок покинули вже понад 220 іноземних компаній: список МЗС

Читать на русском

Після нападу РФ на Україну з російського ринку пішли вже понад 220 іноземних компаній. Список.
pixabay.com

Після нападу РФ на Україну з російського ринку пішли вже понад 220 іноземних компаній, і з кожним днем ​​їхня кількість збільшується.

Про це повідомило Міністерство закордонних справ України у Facebook у п'ятницю, 18 березня.

Повернення до «лихих 90-х»: Зеленський розповів, яку ціну РФ заплатить за напад на УкраїнуВолодимир Зеленський заявив, що Росія, напавши на Україну, знищить усе, чого її суспільство досягло за минулі десятки років. Президент також обговорив із лідерами новий пакет санкцій проти РФ.

«Вже більше 220 компаній пішли з ринку РФ. З кожним днем їх стає все більше. Наразі перелік тих, хто припинив свою роботу у Росії, вже настільки довгий, що вмістити їх всіх на зображення стандартного розміру стало практично не можливо», - зазначило зовнішньополітичне відомство.

Зазначимо, глава МЗС Дмитро Кулеба закликав споживачів бойкотувати великі міжнародні компанії, які досі не пішли з ринку Росії.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк 18 березня нагадав, що, зокрема, міжнародні компанії Danone, Nestle, Unilever та P&G залишаються в Росії та сплачують податки, а тому фінансують війну проти України.

Днями до компанії Nestle звернувся голова Кабміну Денис Шмигаль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: