Данілов звинуватив французькі компанії в допомозі російській агресії

Читать на русском
Данілов нагадав, що компанії платять податки до державного бюджету Росії, що допомагає режиму Путіна фінансувати війну в Україні
Олексій Даніловrnbo.gov.ua

Деякі французькі компанії продовжують залишатися на російському ринку і наповнюють російський бюджет грошима, за які уряд Путіна фінансує війну проти України. В існуючих реаліях така позиція неприпустима.

Про це сказав Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі інформаційного телемарафону.

«Двохсотий» прибув на Урал. Колонка Леоніда ШвецяУ Росії діти неблагополучних сімей мріють влаштуватися в якусь силову структуру, хоч у поліцію, хоч у СІЗО, хоч у Росгвардію – гроші, якась влада, і великого розуму не треба, тільки собача відданість господарю.

«І я вважаю, що треба речі називати своїми іменами: коли за ці гроші, які там французи заробляють, платять податки в російський бюджет, росіяни, рашисти купують кулі, купують зброю, купують снаряди та вбивають мирних дітей, жінок, літніх людей. Це просто неприпустимі речі в сучасному світі!»- сказав він.

Тим часом міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан вважає, що Росія тільки удає, що веде з Україною переговори. А президент Франції Еммануель Макрон не виключив масштабної війни в Європі і закликав бути до цього готовими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: