Під Харковом ліквідовано батальйонно-тактичну групу РФ та танкову колону

Читать на русском
У Харківській області за добу збито два літаки та вертоліт противника, ліквідовано ворожу БТГр. Усього за добу місто обстрілювали 49 разів.
t.me/kharkov_now

У Харківській області за добу збито два літаки та вертоліт противника, ліквідовано ворожу БТГр. Усього за добу місто обстрілювали 49 разів.

Про це повідомив голова ОВ Олег Синегубов у Телеграм у четвер, 17 березня.

У МВС заявили, що Харків руйнують за прямою вказівкою ПутінаХарків продовжує зазнавати потужних обстрілів з боку військових РФ. Минулої доби зафіксували понад 60 ворожих атак.

«Збільшилася кількість обстрілів із реактивних систем залпового вогню (БМ-21) – близько 10 разів. Ворожої авіації містом Харкову не зафіксували», - написав Синегубов.

За його словами, ЗСУ ліквідували ворожу батальйонно-тактичну групу.

«Поблизу Харкова Збройні Сили України ліквідували вчора ворожу батальйонно-тактичну групу. Знищили техніку, паливо та боєприпаси. Це значно послабило наступальні позиції росіян, які й так деморалізовані», - написав Синегубов.

Крім того, українські військовослужбовці зупинили рух колони техніки нового 437-го навчального полку. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

В ОДА додали, що рятувальники усувають наслідки ворожого обстрілу в Мерефі під Харковом. Там окупанти зруйнували будинок культури та обстріляли центр.

Він повідомив також, що рятувальники усувають наслідки ворожого обстрілу в Мерефі під Харковом. Там окупанти зруйнували будинок культури та обстріляли центр.

Синегубов зазначив, що українські військовослужбовці дають відсіч спробам окупантів просунутися вперед через Ізюм.

«Ворог не припиняє спроб просунутися вперед через Ізюм, але успіху немає. Українська армія дає гідну відсіч: тільки минулої доби в Ізюмському районі підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ збили 2 літаки та вертоліт противника», - написав Синегубов.

Нагадаємо, у Харкові через обстріл загорілися склад і ринок на Салтівці.

Також повідомлялося, що армія РФ зруйнувала у Харкові вже 600 житлових будинків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: