У Харкові ворожими обстрілами знищено вже 600 житлових будинків

Читать на русском
У Харкові через регулярний обстріл російських військових повністю знищено 600 житлових будинків. Тисячі людей без житла.
facebook.com/police.kharkov

У Харкові через регулярний обстріл російських військових повністю знищено 600 житлових будинків. Тисячі людей без житла.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області у вівторок, 15 березня.

У МВС заявили, що Харків руйнують за прямою вказівкою ПутінаХарків продовжує зазнавати потужних обстрілів з боку військових РФ. Минулої доби зафіксували понад 60 ворожих атак.

«Обстріл мирного міста та приміської території не припиняються ні вдень, ні вночі. Харківщина щодня здригається від потужних вибухів, житловий фонд зазнає тотальних руйнувань. На сьогоднішній день у місті повністю знищено 600 будинків, без даху над головою залишилися тисячі людей», - йдеться в повідомленні.

Голова Харківської ОДА уточнив, що цифра 600 будинків – це без урахування адміністративних будівель.

Нагадаємо, вночі на Харків обрушився новий обстріл. Для атаки застосовувалися ракетні комплекси «Іскандер», які ворог запускав з території Росії.

Усього за минулу добу зафіксували понад 60 ворожих атак, більшість – по мирним мешканцям у спальних районах. У МВС заявили, що Харків бомбардують за особистим указом президента РФ Путіна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: