У МВС заявили, що Харків руйнують за прямою вказівкою Путіна

Читать на русском
Харків продовжує зазнавати потужних обстрілів з боку військових РФ. Минулої доби зафіксували понад 60 ворожих атак.
t.me/livekharkov

Харків продовжує зазнавати потужних обстрілів. Минулої доби зафіксували понад 60 ворожих атак, більшість – це авіаудари по мирних жителях у спальних районах. У МВС заявили, що Харків бомбардують за указом президента РФ.

Про це повідомив в ефірі телемарафону радник голови Міністерства внутрішніх справ України Вадим Денисенко, відповідаючи на запитання щодо поточної оперативної ситуації. Орієнтовно – станом на 7 ранки.

Росія бомбардувала Харків з «Іскандерів» – СинєгубовРосійські окупанти продовжують знищувати історичний центр Харкова та обстрілювати житлові квартали ракетами

«І, звичайно, найболючіша наша точка – це місто Харків. Харків реально поки що – це катастрофа. Тобто сьогодні знову були обстріли, знову були пожежі та знову руйнується місто за прямою вказівкою путіна. Просто необхідно розуміти, що (є – ред.) пряма вказівка ​​путіна щодо цих руйнувань», - заявив Денисенко.

Голова Харківської ОДА Олег Синегубов додав, що з повітря минулої доби війська РФ випустили дві ракети по центру міста.

За його словами, із реактивної системи залпового вогню «Смерч» було обстріляно район парку Горького, Сумського ринку, перехрестя Сумської та Динамівської. Під обстріл потрапила машина волонтерів організації Help Army. Від тяжкого поранення загинув 26-річний чоловік, поранено жінку. Число постраждалих встановлюється.

Усього за добу було зафіксовано 65 обстрілів.

Нагадаємо, у Харкові напередодні авіаударом знищили старовинний житловий будинок. А на Харківщині розстріляли мікроавтобус.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: