Обстріл Харкова: авіаударом зруйновано житловий будинок 1911 року

Читать на русском
Внаслідок ворожого авіаудару в центрі Харкова зруйновано чотириповерховий житловий будинок на вулиці Свободи. Відомо про дві жертви.
t.me/hueviykharkov

Внаслідок ворожого авіаудару в центрі Харкова зруйновано чотириповерховий житловий будинок на вулиці Свободи, який був пам'яткою архітектури. Відомо про дві жертви.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«14 березня в центрі міста, внаслідок авіаудару сталася руйнація у чотирьох поверховому житловому будинку без подальшого горіння», - йдеться у повідомленні.

Наразі підрозділи ДСНС проводять пошукові роботи. Залучено 22 особи та 5 одиниць техніки.

«Внаслідок сьогоднішнього обстрілу вулиці Свободи зруйновано житловий будинок 1911 року, який є пам'яткою архітектури. На місці обстрілу спалах газу. Працюють рятувальники», - уточнили у місцевих пабліках у Телеграм.

«Ракетний удар нанесений по житловому будинку. На даний час є інформація про двох загиблих, одного вдалося врятувати. Зараз ведуться роботи по розбору завалів, є інформація, що у завалах люди», - повідомив журналістам на місці події Анатолій Торяник, заступник начальника ГУ ДСНС Харківщини.

Нагадаємо, сьогодні у Києві снаряд потрапив у житловий будинок на Оболоні. Пізніше у столиці впали на житловий будинок уламки збитої ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: