Бої у Харкові: через обстріл загорілися склад і ринок

Читать на русском
Російські окупанти не припиняють обстріл Харкова. Протягом доби ворог завдав понад 50 ударів по житлових районах.
скрін з відео

Російські окупанти не припиняють обстріл Харкова. Протягом доби ворог завдав понад 50 ударів по житлових районах. На Салтівці внаслідок влучення снаряду виникла пожежа на продуктовому ринку.

Про це повідомила пресслужба ДСНС.

Як розповів директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта Суспільному, 16 березня внаслідок обстрілу одного з ринків на Салтівці виникла пожежа на торгових лавах. Двоє людей загинули, ще п'ятеро було поранено.

У ДСНС повідомили, що 16 березня внаслідок обстрілів у Слобідському районі Харкова у складській будівлі виникла пожежа на площі близько 1 тис. 500 м кв. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється. Пожежу гасили 50 людей та 9 одиниць техніки.

Голова Харківської ОДА Олег Синегубов, у свою чергу, розповів, що українські військові змусили ворога відступити на колишні позиції від Харкова.

«Харків тримає оборону! Збройні сили України не відступлять ні на метр! Протягом доби російські війська завдали понад 50 ударів по районах Харкова. Вночі був ракетний удар по одній із площ міста. Загалом, з початку активних бойових дій ворог використав касетні, вакуумні бомби, крилаті ракети та Іскандер», – написав Синегубов у Телеграм.

Також сьогодні у Харкові снарядом було зруйновано ще одну школу.

Також він розповів про роботу гуманітарного штабу у місті. Так, за добу було поширено 17 вагонів та 2 фур продуктів харчування, одягу та медикаментів.

Нагадаємо, у Харкові ворожими обстрілами знищено вже 600 житлових будинків.

У МВС заявили, що Харків руйнують за прямою вказівкою Путіна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: