Затримано інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєверодонецьку

Читать на русском
Співробітники СБУ затримала російських інформаторів у Харкові, Одесі та Сєверодонецьку. Вони дають свідчення.
фото СБУ

Минулої доби співробітники Служби безпеки затримали відразу кілька інформаторів, які збирали для окупантів розвідувальну інформацію про важливі об'єкти в Україні.

Про це повідомляє СБУ у Telegram у неділю, 13 березня.

Росія готує теракт на Чорнобильській АЕС – розвідкаПутін наказав про підготовку теракту на Чорнобильській АЕС. Окупанти планують створити техногенну катастрофу, відповідальність за яку перекладуть на Україну.

Шпигунів було затримано Харківської області, Одеси та Луганської області.

Харківська область: СБУ викрила чоловіка, який збирав дані про дислокацію та маршрути руху ЗСУ, а також координати об'єктів інфраструктури, щоб окупанти робили по них ракетно-бомбові удари.

Також затримали подружжя, яке співпрацювало з ворожими спецслужбами: чоловік допомагав коригувати обстріли, а жінка пропагувала у соцмережах ідеї «руZZкого світу».

Одеса: Затримано агента, який збирав інформацію про захисні оборонні споруди, які Сили самооборони облаштували в області.

Луганська область: СБУ викрили місцеву жительку, яка допомагала ворожим військам бомбити Сєвєродонецьк.

«Всі ці зрадники та агенти затримані та дають свідчення СБУ», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Російські спецслужби планують низку заходів щодо дискредитації українців, які проживають у РФ. Про це повідомив Центр протидії дезінформації при РНБО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: