Зеленський виступить перед Конгресом США

Читать на русском

Президент України Володимир Зеленський 16 березня виступить із віртуальним зверненням до Конгресу США.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у середу, 16 березня, виступить із віртуальним зверненням до Конгресу США. Звернення розпочнеться о 9-й ранку за східним часом (16 година за Києвом).

Про це йдеться у листі, надісланому членам Палати представників та Сенату спікером Ненсі Пелосі та лідером більшості Чаком Шумером.

«Конгрес залишається непохитним у нашій прихильності підтримки України, коли вона стикається з жорстокою та диявольською агресією Путіна, та прийняття законодавства, спрямованого на те, щоб завдати шкоди та ізолювати російську економіку, а також надати Україні гуманітарну допомогу, допомогу в галузі безпеки та економічну допомогу. Ми з нетерпінням чекаємо на привілей вітати звернення президента Зеленського до Палати представників та Сенату та висловити нашу підтримку народу України, який мужньо захищає демократію», – йдеться у листі.

Після початку війни з Росією та до неї Володимир Зеленський вже неодноразово виступав зі зверненнями до міжнародних організацій та парламентів.

1 березня український президент виступив перед Європарламентом. Тоді депутати розглядали заявку України на членство у ЄС.

8 березня Зеленський звернувся до Палати громад Великої Британії. Крім того, ЗМІ писали, що президент звернеться до парламенту Ізраїлю щодо російського вторгнення в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: