Зеленський подав у Раду законопроект про продовження воєнного стану

Читать на русском
Нинішній воєнний стан в Україні було введено 24 лютого і закінчується 24 березня 2022 року - його вводили на один місяць
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроєкт, в якому пропонується продовжити воєнний стан в країні на один місяць.

Відповідний документ опубліковано на сайті Верховної Ради.

Згідно з документом, з 24 березня 2022 року, коли закінчується термін існуючого в країні воєнного стану, пропонується продовжити його ще на 30 днів, тобто практично до кінця квітня.

«Путін бреше на весь світ, що тут немає солдатів-строковиків»: про що розповіли полонені військові РФ в УкраїніВідбувся брифінг полонених російських військових. Усі вони – солдати строкової служби ЗС РФ, які серед інших напали на Україну за наказом президента Росії Володимира Путіна.

Нагадаємо, воєнний стан було введено в Україні 24 лютого після нападу Росії. Які обмеження може передбачати режим - на нашій інфографіці.

У зв'язку з введенням воєнного стану в Україні громадянам чоловічої статі віком від 18 до 60 років заборонений виїзд за межі країни.

Центр протидії дезінформації при РНБО України та Асоціація ЮрФем роз'яснили всі тонкощі трудових відносин під час воєнного стану.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: