Подоляк повідомив, коли заплановані наступні переговори між Україною та РФ

Читать на русском
Українська сторона вже підготувала свої пропозиції для переговорів з країною-агресором через війну.
president.gov.ua

Переговори з делегацією РФ тривають безперервно у форматі відеоконференцій.

Про це розповів радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Згідно з його словами, наступна переговорна сесія запланована на завтра, 14 березня.

«Ще раз. Переговори тривають нон-стоп у форматі відеоконференцій. Постійно працюють робочі групи. Великий обсяг питань потребує постійної уваги. У понеділок, 14 березня, відбудеться переговорна сесія для підбиття попередніх підсумків», - зазначив Подоляк.

Перемога України: сценарії розвитку війни з РосієюУкраїна продовжує захищатися від нападу РФ. Ворожі війська дедалі більше зазнають поразок, проте до перемоги ще далеко. Якими можуть бути сценарії розвитку війни - у матеріалі політолога Олександра Радчука.

При цьому, сьогодні, 13 березня представник ОПУ повідомив, що Україна вже підготувала свої пропозиції для переговорів з Росією через війну. На конкретні результати в Офіс президента чекають вже зовсім скоро.

«Наші пропозиції на столі. Вони жорсткі. Стосуються насамперед припинення вогню та відведення військ. Ми принципово не поступимося ні в яких позиціях. Росія це вже розуміє і починає конструктивно розмовляти. Думаю, що на конкретні результати вийдемо в лічені дні», – заявив він.

Подоляк наголошує, що представники російської делегації на переговорах вже не ультимативно що-небудь говорять, а уважно слухають пропозиції України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виступив за те, щоб провести прямі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним у Єрусалимі.

Раніше президент Російської Федерації Володимир Путін заявив про прогрес у переговорах із Україною. Натомість очільник міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба спростував його слова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: