У Волновасі бої йдуть за територію, щоб не дати ворогові зімкнути кільце – ОДА

Читать на русском
З Волновахи (Донецька область) евакуювали більшу частину населення, інфраструктуру зруйновано. Наразі йдуть бої вже лише за територію.
скрін з відео

З Волновахи (Донецька область) евакуювали більшу частину населення, інфраструктуру зруйновано. Наразі йдуть бої вже лише за територію.

Про це заявив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Війна з Росією: оперативна ситуація на фронті вранці 12 березняРозпочалася 17 доба протистояння українців російському вторгненню. Сили оборони України дають гідну відсіч.

«Взагалі самого міста Волноваха з його інфраструктурою… Волноваський район налічував до війни 24 лютого понад 100 тисяч населення. Звичайно, більшу частину евакуювали, тому я про це й говорю, що Волновахи з її інфраструктурою як такого міста вже не існує. Бої йдуть за територію, щоб не дати ворогові зімкнути кільце і досягти тактичних та стратегічних планів», - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні рано вранці у Дніпрі, Кропивницькому та Василькові були чутні сильні вибухи. Пізніше стало відомо, що у Василькові після авіаудару горить нафтобаза та склад боєприпасів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: