Росія заявила, що знищуватиме конвої із західною зброєю для України

Читать на русском
Заступник міністра закордонних справ РФ Рябков заявив, що конвої із західних країн із озброєнням для України стануть цілями для російських військових.
Фото: МЗС РФ

Заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков заявив, що конвої із західних країн із озброєнням для України стануть цілями для російських військових.

Про це він сказав у суботу, 12 березня, в ефірі одного із російських телеканалів, передає портал Медуза.

Путін розпочав репресії проти служби ФСБ, яка забезпечувала його даними щодо політичної ситуації в Україні – ЗМІЗа два тижні після вторгнення Путін розпочав репресії проти керівництва відділу ФСБ, який доповідав йому про політичну ситуацію в Україні.

«Ми попередили США, що оркестроване ними накачування озброєннями з цілої низки країн - не просто небезпечний хід, це дія, яка перетворює відповідні конвої на законні цілі», - сказав Рябков.

Він додав, що ці попередження не сприймаються у США як серйозні сигнали. При цьому він назвав заяви Байдена про небезпеку Третьої світової війни «намаганням зіграти на нервах».

Крім того, Рябков повідомив, що російські санкційні списки у відповідь проти США і країн Заходу вже готові і скоро вони будуть оприлюднені.

Також Рябков зазначив, що Росія передала посольству США ноту про порушення кримінальної справи щодо компанії Meta.

Крім того, він розповів, що Росія поки що не вийшла з Ради Європи, всупереч заявленим намірам.

Нагадаємо, у ГУР МОУ заявили, що всередині військово-політичного керівництва Росії розпочалися серйозні проблеми. За продовження повномасштабної війни з Україною висловлюються лише дві особи – президент Володимир Путін та голова Міноборони РФ Сергій Шойгу.

Раніше в ГУР повідомили, що Путін наказав про підготовку теракту на Чорнобильській атомній станції, яку зараз контролюють російські військові.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: