У Донецькій області без тепла залишилося понад 1 млн людей – Верещук

Читать на русском
На Донеччині внаслідок пошкодження магістрального газопроводу Донецьк – Маріуполь без тепла залишаються понад 1 млн осіб.
facebook.com/vereschuk.iryna

На Донеччині внаслідок пошкодження магістрального газопроводу Донецьк – Маріуполь без тепла залишаються понад 1 млн людей.

Про це сказала віцепрем'єр, міністр із питань реінтеграції Ірина Верещук на брифінгу у четвер, 10 березня.

У блокадному Маріуполі загинуло вже 1300 осібМаріуполь продовжує бути заблокованим окупантами, які тримають у заручниках сотні тисяч людей – жертвами стало вже 1300 людей.

«З метою припинення гуманітарної катастрофи для ліквідації пошкодження на газовій магістралі Донецьк – Маріуполь, де зараз без тепла залишилося понад 1 млн людей у ​​Маріуполі, Бердянську та інших містах, ми вимагаємо допустити проїзд спецтехніки та ремонтної бригади», – зазначила Верещук.

Нагадаємо, за даними ОДА, у Харкові пошкоджено газопровід під час обстрілу. Третина міста залишилася без газу. Загалом у місті за добу зафіксували 74 обстріли за добу.

Напередодні в Маріуполі російські військові завдали авіаудару по дитячій лікарні. Постраждали 17 людей. Загинуло троє людей, зокрема дитина – дівчинка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: