Росія здійснила авіаудари по дитячій лікарні та пологовому будинку в Маріуполі

Читать на русском
Російські окупаційні війська здійснили авіаційні нальоти на дитячу лікарню та пологовий будинок на Донеччині.

Окупаційні війська Російської Федерації здійснили авіаційний удар по дитячій лікарні та пологовому будинку в Маріуполі, Донецької області, де раніше було домовлено про зелений коридор для евакуації населення.

Про це повідомляє Національна поліція в Донецькій області.

«Російські окупанти здійснили авіаудар по лікарні та пологовому будинку в Маріуполі. На місці працює поліція. Сьогодні росіяни скинули авіабомбу в район лікарні та пологового будинку, де перебували мами з дітьми. Кількість загиблих і постраждалих встановлюється», – інформує відомство.

У Нацполіції додали, що ще один авіаційний удар прийшовся поблизу у центрі міста. Поліцейські документують наслідки бомбардування. Вибухотехніки збирають речові докази для Міжнародного суду Організації об'єднаних націй.

Поліція порушила кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що вчора російські військові вкотре зірвали евакуацію мирних жителів Маріуполя та почали стріляти у бік людей. Також окупанти обстріляли із «Градів» гуманітарний конвой для Маріуполя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: