Воєнні злочини неможливі без пропагандистів, які їх прикривають — Зеленський записав нове звернення

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський записав нове відеозвернення. Про що говорив глава держави, дивіться на Слово і діло.

На російському телебаченні згадали тему обстрілу лікарні та пологового будинку у Маріуполі, однак жодного слова правди не сказали.

Про це наголосив президент Володимир Зеленський у новому відеозверненні.

«Росіянам збрехали, що нібито у лікарні не було пацієнтів, а в пологовому будинку – жінок та дітей. Росіянам збрехали, що нібито там засіли «націоналісти». На якихось позиціях. Вони брехали впевнено. Як і завжди. Воєнні злочини неможливі без пропагандистів, які їх прикривають», - підкреслив Зеленський.

«Хочу сказати їм одну річ: ви будете відповідати так само, як і ті, хто наказує скидати бомби на мирних людей. Ми знайдемо всю власність пропагандистів та повʼязаних з ними осіб. Ми зробимо все, щоб її конфіскували, де б вона не була. Ви ж любите багате життя. Любите благополучні країни. У вас цього більше не буде. І це тільки початок. Вас притягнуть до відповідальності за співучасть у воєнних злочинах. А потім... Це обовʼязково буде. Вас зненавидять громадяни Росії. Всі, кого ви зараз обманюєте. Коли вони відчують наслідки вашої брехні», - сказав президент.

Він заявив, що війна ніколи не буває ізольованою. Вона завжди бʼє і по жертві, і по агресору. Агресор просто пізніше це розуміє.

Нагадаємо, раніше ми публікували головні тези з інтерв'ю Володимира Зеленського німецькому виданню.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: