Путін відмовився від прямих переговорів з Зеленським

Читать на русском
Спікер президента держави-окупанта повідомив, що російський глава держави не бажає проводити прямі переговори з українським президентом.

Президент Російської Федерації Володимир Путін відмовився проводити прямі переговори з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомив прес-секретар глави держави-окупанта Дмитро Пєсков, передає видання Meduza.

«Кремль відмовився від прямої розмови Володимира Путіна із Володимиром Зеленським», – написало ЗМІ.

Також Пєсков заперечив, що Росія нібито відмовляється від вимоги денацифікації України.

Раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів про результати другого раунду переговорів з Росією. «Сторони досягли розуміння про спільне забезпечення гуманітарних коридорів для евакуації мирного цивільного населення, а також для доставки медикаментів та продуктів до місць найбільш запеклих боїв з можливістю тимчасового припинення вогню на період, коли здійснюватиметься евакуація у секторах, де вона проводиться. З цією метою найближчим часом буде організовано спеціальні канали зв'язку та взаємодії, і буде сформовано відповідні логістичні процедури», – зачитав Подоляк комюніке за підсумками зустрічі.

Він зазначив, що на переговорах Україна не одержала результатів, на які розраховувала. «Ми домовилися продовжити роботу вже у третьому раунді у максимально найближчий термін», – додав Подоляк.

28 лютого українська та російська делегації провели перший раунд переговорів. Конкретних результатів вони не принесли – сторони вирушили до столиць для консультацій.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський знову закликав російського президента Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: