Зеленський запросив іноземців долучитися до тероборони

Читать на русском
Президент Зеленський звернувся до всіх громадян іноземних держав, які хочуть приєднатися до захисту безпеки в Європі та світі.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський закликав громадян іноземних держав, які хочуть «приєднатися до захисту безпеки у Європі та світі», долучитися до Інтернаціонального легіону територіальної оборони нашої країни.

Про це йдеться у заяві, яку вранці 27 лютого поширила прес-служба президента.

Як пояснив Зеленський, за положенням про проходження військової служби у Збройних силах іноземцями й особами без громадянства, іноземці мають право вступити до ЗСУ на військову службу за контрактом у добровільному порядку, зокрема й до лав Сил територіальної оборони ЗСУ.

«У зв’язку з цим усім іноземцям, які виявляють бажання долучитися до опору російським окупантам і захисту світової безпеки, керівництво України пропонує приїхати до нашої держави й поповнити ряди Сил територіальної оборони. З іноземців формується окремий підрозділ – Інтернаціональний легіон територіальної оборони України. Це й буде ключовим свідченням вашої підтримки для нашої країни», – сказав Зеленський.

Напад Росії: яку допомогу вже отримала Україна та які санкції запровадив проти РФ світМЗС України оприлюднило перелік санкцій, які запровадили держави проти Росії після вторгнення в Україну.

Згідно з його словами, для запису в Інтернаціональний легіон та щодо всіх деталей треба звертатися до аташе з питань оборони посольства України у відповідній державі.

Нагадаємо, що ЗСУ перехопили штурмовиків під Києвом і зупинили десантників у морі.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський звернувся до Путіна із пропозицією провести переговори.

Також нагадаємо, що радник керівника ОПУ Михайло Подоляк повідомив, що основний сценарій російської спецоперації в Україні – зайти до столиці та знищити керівництво України та особисто президента Зеленського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: