Зеленський залишається у Києві – ОПУ

Читать на русском
Володимир Зеленський залишається у Києві. У столиці знаходить і голова його офісу, і прем'єр Денис Шмигаль, і голова фракції Слуга народу.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський залишається у Києві.

Про це на брифінгу повідомив радник керівника ОПУ Михайло Подоляк.

«Президент Зеленський, наголошую, знаходиться у Києві. Вчора, позавчора, сьогодні – він працює цілодобово. У нього постійні зустрічі та з іншим керівництвом країни – Кабміном та депутатами. Також постійні консультації зі світовими лідерами. Президент Зеленський знає все, що відбувається в країні», – заявив Подоляк.

Одразу після брифінгу сам Зеленський опублікував відео, зняте на Банковій: він, Подоляк, керівник ОПУ Андрій Єрмак, прем'єр-міністр Денис Шмигаль та голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія стоять на фоні будівлі Офісу президента.

Зазначимо, сьогодні деякі російські ЗМІ писали, що Зеленський нібито перебуває у бункері чи був вивезений із української столиці.

Нагадаємо, сьогодні під час чергового відеозвернення президент України Володимир Зеленський запропонував Володимиру Путіну провести переговори: «Хочу ще раз звернутися до президента Російської Федерації. По всій території України тривають бої. Давайте сідати за стіл переговорів. Щоб зупинити загибель людей».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: