У штабі ООС запевнили, що упевнено утримують позиції

Читать на русском
Уздовж усієї лінії зіткнення в Донецькій та Луганській областях станом на 18 годин продовжуються обстріли. Але бійці ООС відбили атаку на Харчовик та тримають під контролем Щастя.
фото ООС

Уздовж усієї лінії зіткнення в Донецькій та Луганській областях станом на 18 годин продовжуються обстріли з боку збройних сил РФ. Але бійці ООС відбили атаку на Харчовик та тримають під контролем Щастя.

Про це повідомила пресслужба штабу ООС в оперативному зведенні.

Нове звернення Зеленського: президент закликав росіян виходити на Красну площу та просити Путіна не стрілятиПрезидент України оприлюднив нове звернення. Володимир Зеленський закликав українців допомагати нашій армії, а росіян - оприлюднити військову агресію Путіна.

«У районі населеного пункту Пищевик спроба прориву російських окупаційних військ завершилася невдачею. Ворог відступив із втратами. Українські військовослужбовці знищили чотири танки супротивника», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що населений пункт Щастя перебуває під контролем українських захисників.

«Об'єднані сили впевнено утримують власні позиції та дають гідну відсіч загарбникам», - йдеться у повідомленні. Військові закликали українців зберігати спокій та вірити в українських захисників.

Нагадаємо, ЗСУ зупинили наступ танків у Сумській області.

У Генштабі повідомили, що РФ за пів дня завдала понад 30 ударів по об'єктах цивільної та військової інфраструктури.

Пізніше стало відомо, що російські окупанти увійшли до Зони Чорнобильської АЕС, а в Генічеську взяли під контроль усі держструктури.

Також відомо, що з території Білорусі випустили балістичні ракети у бік України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: