РФ напала на Україну: мешканці повідомляють про вибухи у Києві та Харкові

Читать на русском
У Києві та Харкові пролунали потужні вибухи. Це сталося після того, як президент РФ Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Також за попередньою інформацією повідомляється про вибухи в Борисполі та артилерійські обстріли в Харкові.

У Києві та Харкові пролунали потужні вибухи. Це сталося після того, як президент РФ Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні.

Про це повідомляє Слово і діло із посиланням на очевидців, інші ЗМІ також підтверджують.

Також за деякими даними повідомляється про вибухи в Борисполі та артилерійські обстріли в Харкові. Також чутно звуки літаків.

При цьому, український військовий журналіст Андрій Цаплієнко з посиланням на джерело в прикордонній службі повідомляє, що «Гради» б‘ють вздовж усього кордону, від Луганська до Житомира.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

Обстріл розпочався о 5 ранку сьогодні, 24 лютого, коли розпочався спеціальний виступ російського президента Путіна.

Ракетні удари почались по Києву, Харкову, Маріуполю та іншим містам України.

Нагадаємо, що Путін офіційно оголосив про проведення спецоперації на Донбасі.

«Мною прийнято рішення про проведення спеціальної військової операції. Її мета - захист людей, які протягом восьми років зазнають знущань, геноциду з боку київського режиму. І для цього ми будемо прагнути демілітаризації та денацифікації України. А також переказу суду тих, хто вчинив численні криваві злочини проти мирних жителів, у тому числі і громадян Російської Федерації», - заявив Путін у зверненні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: