Звернення «Л/ДНР» до Путіна: Україна ініціювала термінове засідання Радбезу ООН

Читать на русском
Україна ініціювала термінове засідання Ради Безпеки ООН після того, як ватажки так званих «ДНР» та «ЛНР» звернулися до президента країни-агресора.
IAEA Imagebank

Україна ініціювала термінове засідання Ради Безпеки ООН через звернення проросійських незаконних формувань так званих «ДНР» і «ЛНР» до президента країни-агресора з проханням надати військову допомогу.

Про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив у Twitter.

«Україна ініціювала термінове засідання Ради Безпеки ООН в зв’язку зі зверненням російських окупаційних адміністрацій в Донецьку та Луганську до Росії із запитом про надання військової підтримки, що є подальшою ескалацією безпекової ситуації», - йдеться у повідомленні міністра.

Визнання «Л/ДНР» Росією: як відреагував на цю подію світЯк відреагували інші держави на дії Москви щодо визнання терористичних недореспублік? Зібрали короткий список реакцій

Нагадаємо, що ватажки так званих «ДНР» та «ЛНР» попросили російського президента Путіна допомогти відбити «агресії Збройних сил України», щоб уникнути жертв серед мирного населення та гуманітарної катастрофи на Донбасі.

У середу, 23 лютого, Верховна рада впровадила режим надзвичайного стану в Україні.

Раніше Кулеба озвучив два основні плани України у протистоянні агресії РФ.

Також ми повідомляли, як в ООН прокоментували визнання Путіним «Л/ДНР».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: