Росія визнала «ЛДНР» у їхніх «конституційних кордонах» – Путін

Читать на русском
Росія визнала «ЛДНР» у тих межах, які були окреслені в їхніх «конституціях». Про це повідомив російський лідер у своєму сьогоднішньому зверненні.
24 канал

Росія визнала «ЛДНР» у тих межах, які були окреслені в їхніх «конституціях».

Про це повідомив російський лідер Володимир Путін у своєму сьогоднішньому зверненні.

Путін майже годину висловлював своє бачення життя в Україні: фактчекінг зверненняВолодимир Путін у зверненні цілу годину розповідав про історію України та соціально-політичну ситуацію всередині нашої країни. Фактчекінг його промови – у матеріалі.

«Ми їх визнали, а значить, визнали і всі їхні фундаментальні документи, у тому числі і конституцію. А в конституції прописані кордони у рамках Донецької та Луганської областей у той час, коли вони були у складі України», - зазначив Путін.

«Розраховуємо, що всі спірні питання щодо кордону ДНР і ЛНР будуть вирішені шляхом переговорів, зараз це неможливо, але в майбутньому це вийде», - сказав президент РФ.

Нагадаємо, що за підсумками засідання Ради Безпеки Росії у понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін ухвалив рішення про визнання самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» на Донбасі.

Зазначимо, Рада Федерації РФ дала дозвіл президенту Володимиру Путіну використовувати російські війська за кордоном, зокрема в ОРДЛО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: