Радфед РФ дозволив Путіну використати армію за кордоном (оновлено)

Читать на русском
Рада Федерації РФ дала дозвіл президенту Володимиру Путіну використовувати російські війська за кордоном, у тому числі в ОРДЛО.
kremlin.ru

Рада Федерації РФ дала дозвіл президенту Володимиру Путіну використовувати російські війська за кордоном, у тому числі в ОРДЛО.

Це рішення підтримали 153 сенатори, пише РИА Новости.

Експерт оцінив санкційну реакцію Заходу на визнання Росією «Л/ДНР»Політолог пояснив, чиї санкції можуть бути найвагомішими після визнання Росією так званих Л/ДНР.

Голова Ради Федерації (верхньої палати парламенту) Валентина Матвієнко підтвердила, що звернення від Путіна щодо використання Збройних сил за межами Росії вже надійшло.

Нагадаємо, що за підсумками засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін прийняв рішення про визнання самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» на Донбасі.

Після цього, президент США Джо Байден підписав указ про запровадження санкцій у зв'язку з визнанням Росією незалежності так званих «ДНР» і «ЛНР».

Раніше ми повідомляли, що санкції Євросоюзу проти Росії можуть включати віднесення сотень політиків і чиновників до чорних списків, заборону на торгівлю російськими державними облігаціями та заборону на імпорт і експорт сепаратистських організацій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: