Немає жодних причин для хаотичних дій – президент

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський запевнив українців, що наразі немає жодних причин для хаотичних дій. Українські кордони під надійним захистом.
censor.net

Президент України Володимир Зеленський запевнив українців, що наразі немає жодних причин для хаотичних дій. Українські кордони під надійним захистом.

Про це він заявив у своєму зверненні, приводом для якого стало рішення президента Росії визнати незалежність «республік» на окупованій частині Донбасу.

Зеленський зауважив, що Україна добре розрізняє провокації та наступ військ агресора, тому як тільки побачать зміни в ситуації – відразу сповістять українців.

«Як тільки ми побачимо зміну ситуації чи зростання ризиків, ви будете про це знати. Зараз немає жодних причин для хаотичних дій. Зробимо все, щоб так було і надалі. Ми віддані мирному і дипломатичному шляху», – наголосив президент.

«Абхазький сценарій»: політолог пояснив, що станеться в разі визнання РФ фейкових республікЯкщо Путін визнає самопроголошені республіки ОРДЛО, Росія автоматично відмовиться від виконання Мінських угод – заявив політолог Валентин Гладких. На його погляд, такий розвиток подій відкриє двері для реалізації абхазького сценарію в Україні.

Він також додав, що Україна залишає за собою право на індивідуальну і колективну самооборону.

Нагадаємо, що за підсумками засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін прийняв рішення про визнання самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» на Донбасі.

Путін після визнання «ЛНР» та «ДНР» доручив ввести на окуповані території України російські війська нібито для «підтримки миру».

Також повідомляли, що Путін підписав з ватажками «ЛНР» та «ДНР» «договір про дружбу», який передбачає низку зобов'язань.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: