Визнання Путіним «Л/ДНР»: Лавров гарантував безпеку бойовиків на Донбасі

Читать на русском
Росія забезпечуватиме безпеку бойовикам фейкових республік «ЛНР» та «ДНР», заявив російський міністр Лавров.
Фото РІАН

Керівник російського МЗС Сергій Лавров заявив, що Росія забезпечуватиме безпеку бойовикам фейкових республік «ЛНР» та «ДНР».

Про це повідомляє російське видання РИА Новости, з посиланням на заяву Лаврова.

«Підписано договори про дружбу, співпрацю та взаємодопомогу між Росією та цими новими державами, в яких ми гарантуємо забезпечувати їхню безпеку. Думаю, що це всі розуміють», - йдеться у повідомленні голови МЗС РФ.

При цьому, згідно з інформацією росЗМІ, терористична організація «ЛНР» заявила, що вважає своєю територією всю Луганську область України та закликала Україну відвести війська.

Путін визнав «Л/ДНР»: що пишуть українці у соцмережахЯк українці відреагували на рішення Володимира Путіна визнати ДНР та ЛНР – у добірці Слово і діло.

Окрім цього, напередодні Лавров пояснив важливість договору між РФ та НАТО з їх союзниками фразою «пацан сказав – пацан зробив».

Нагадаємо, що за підсумками засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого, президент РФ Володимир Путін прийняв рішення про визнання самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» на Донбасі.

Раніше ми повідомляли, що російська Держдума ратифікувала «угоди про дружбу та співпрацю» з «Л/ДНР».

Також нагадаємо, що знайшлися й країни, які розділили рішення Путіна. Хто засудив визнання «Л/ДНР», а хто підтримав – на інфографіці «Слово і діло».

Варто зазначити, що Зеленський назвав умову запровадження воєнного стану в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: